TrainingCanileS

“Our goal is not to make our dogs

trust, respect and love us,

it’s to make ourselves trustworthy, respectable and loveable.”


"CanileS" leert u uw hond/pup verantwoord op te voeden zodat deze zich tot een vrolijke en stabiele hond kan ontwikkelen.


Een hond kan pas evenwichtig zijn als lichaam, geest en hart worden ingevuld volgens zijn natuur.

In de natuur vinden honden instinctief die balans. Wanneer honden echter in de mensenwereld leven, is het aan ons om ervoor te zorgen dat ze die balans krijgen.


Omdat het van cruciaal belang is, leren wij baasjes in eerste instantie het leerproces van hun hond/pup begrijpen, zodat u haar of hem kan opvoeden tot een fijn familielid en een trouwe metgezel.


Elke hond/pup doet zijn uiterste best voor zijn baasjes met de informatie die hij of zij van hen krijgt. Het opvoeden mislukt echter vaak omdat er te veel van de hond verwacht wordt en te weinig van de baas zelf. Uw hond moet zich ten allen tijde veilig voelen onder uw begeleiding, daarom is het belangrijk dat hij jou begrijpt en dat jij jouw hond begrijpt.

Onze

Training dewelke gebaseerd is op positieve bekrachtiging zal uw hond motiveren om te leren.

Tegelijkertijd zal jij leren dat wat je onderwijst te controleren en beheersen door in wederzijds respect grenzen en regels te stellen. 

Het is belangrijk dat de training leuk is voor zowel u als uw hond/pup en het leerproces zo spannend en plezierig mogelijk blijft!


CanileS leert jou hoe jij je hond kan opvoeden met als einddoel een gezond en respectvol samenleven. Hoe honden zich gedragen in hun omgeving is erg belangrijk; de kunstjes die je naast het opvoeden kan aanleren zijn een leuke bijkomstigheid.


Eens de basistechnieken onder de knie bouw je met veel oefening meer en meer vertrouwen op waardoor jullie band versterkt en zeker geweldige resultaten oplevert. Zo bekom je een metgezel die moeilijke situaties doorkomt zonder agressief, luidruchtig of gestresst te worden.


De sleutels voor een geslaagde opvoeding zijn:


 ° De mindset van de eigenaar; het cliché dat "houding alles is", beschrijft daadwerkelijk hondentraining.

 ° Een positief perspectief in combinatie met vriendelijkheid en een gevoel van plezier zal training tot een succes maken.

 ° Een negatieve of harde houding zal geen succes opleveren.

 ° Wij bieden individuele training omdat honden zowel als mensen beter leren met individuele instructies.

 ° Wij geloven niet in een "one size fits all"-benadering omdat honden, net als mensen, allen een unieke persoonlijkheid hebben.


Privélessen worden gegeven bij u thuis of bij ons in Heist-op-den-Berg of Herselt.

Voor meer informatie kan u ons contacteren per email of telefoon of u kan langskomen in onze winkel.


CanileS, 

powered by "The House of Excellence"


info@canile.be

 T +32 472 72 23 71

Heist-op-den-Berg & Herselt