Rodi

Rodi

Waarom vers vlees voeren aan je hond?

Er zijn meer dan genoeg redenen om vers vlees aan je hond te geven! Hieronder zetten wij de meeste belangrijke punten voor je op een rij.

 

Gezonde keus

De dierlijke grondstoffen sluiten goed aan op de functionaliteit van het verteringsstelsel van honden. Het verteringsstelsel is relatief kort en kan eiwitten en vetten zeer goed verteren. Rauw voer sluit het meest aan op wat de hond nodig heeft. Hierdoor worden de organen minder belast.

 

Gebitsgezondheid

Doordat rauw voer geen zetmeel bevat (tenzij rijst), is er nauwelijks sprake van tandplak vorming. Dit komt de gebitsgezondheid ten goede. Met rauw voer bespaar je dus op de kosten van tandhygiëne én heb je minder last van nare luchtjes!

 

Darmflora en weerstand

Producten die pens bevatten hebben een probiotisch effect en zijn daarmee weerstand verhogend.

 

Verbeterde huid- en vachtconditie

Vers vlees heeft een positieve invloed op huid- en vacht. Problemen zoals overmatig haarverlies, schilfers, rode huid of stinkende vacht worden hiermee op natuurlijke wijze voorkomen.

 

Puur natuur; voor een energieke en blije hond!

Rauwe voeding is pure voeding. De dierlijke grondstoffen zijn onbewerkt. Ze worden alleen gemalen en ingevroren. Voor complete voedingen wordt er alleen vitaminen en mineralen toegevoegd. Het is ook niet nodig om de producten te conserveren omdat de rauwe voeding is diep ingevroren. De rauwe voedingen zijn vrij van synthetische antioxidanten, conserveringsmiddelen en kleur- en geurstoffen. 

 

Smakelijkheid

Rauw voer heeft doorgaans een hele hoge acceptatie. Dit houdt in dat de meeste honden het lekker zullen vinden en ook goed zullen verdragen! Rauw hondenvoer bevat veelal alleen maar dierlijke grondstoffen, waarbij diverse organen en spiervlees als erg smakelijk worden ervaren.

 

De dierlijke grondstoffen zijn vochtrijk, zo'n 70-80% vocht. Dit komt ten goede van de smakelijkheid. Vers vlees vormt dus een goed alternatief voor kieskeurige honden die bijvoorbeeld hun brokken slecht eten of last hebben van verteringsproblemen.

 

Verteerbaarheid

Dierlijke grondstoffen bevatten nauwelijks ruwe vezel en doordat de dierlijke grondstoffen eiwitrijk en vetrijk zijn is het extreem goed verteerbaar. De voedingsstoffen worden erg goed in het lijf opgenomen en benut. Rauw voer sluit daarnaast  perfect aan bij het natuurlijke dieet van je hond. De voeding wordt bijna volledig verteerd waardoor er minder en compactere ontlasting ontstaat.

 

Extra verstandig om vers vlees te voeren

Op bepaalde momenten is het zelfs extra verstandig om te kiezen voor vers vlees:

 

✓ Bij huid, vacht en/of spijsverteringsproblemen

✓ Na een wormenkuur of antibiotica kuur

✓ Bij een verminderde weerstand

✓ Tijdens het afspenen van pups

✓ Bij anaalklierproblemen

✓ Bij slecht of te weinig eten / drinken

✓ Bij overgevoeligheid voor blaasgruis

 

 

 

Het gamma Rodi versvlees is verkrijgbaar in 400 gr (4 x 100 gr) in:

 

Rodi Pens met hart

 

Rodi Lam & rijst

 

Rodi Rund & groenten

 

Rodi Rund & hart


Rodi Kalkoen


Rodi Kip

 

 

 

(vet gedrukt  = standaard gamma)

 

Vanuit onze kwaliteitsfilosofie hanteren wij een standaard gamma Rodi. 

 

Uw favoriete kvv/versvlees/barf product niet aanwezig? Vraag naar onze bestelvoorwaarden.

Canile,

 Natuurlijk voor elke hond en kat !

 

Leopoldlei 43 - 2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar) - info@canile.be - T +32 472 72 23 71