Raw4Dogs

Raw4Dogs

Waarom RAW4DOGS

Jij wilt toch ook graag weten wat je eet? Dan wil je vast ook precies weten wat je je hond te eten geeft! Daarnaast wil je ook zeker weten dat je hem het allerbeste geeft. Wij zijn ervan overtuigd dat een mix van vers vlees, botten en organen de meest natuurlijke en daardoor best passende vorm van voeding is voor honden. Omdat niet iedereen de tijd of de kennis heeft om zelf een compleet en verantwoord dieet samen te stellen heeft het team van Raw4Dogs dat voor je gedaan.

 

 

Wat is Raw4Dogs

Raw4Dogs is een complete vers vlees voeding gebaseerd op het natuurlijke dieet van de wolf, de voorouder van onze honden. Transparantie en kwaliteit zijn voor ons belangrijke speerpunten. Raw4Dogs bevat alleen vlees, organen en botten van gezonde dieren die geschikt zijn bevonden voor menselijke consumptie. De voeding is daarnaast verpakt in een transparante verpakking waardoor je daadwerkelijk kan zien wat je koopt. Bovendien staat op elke verpakking duidelijk welke ingrediënten er in welke hoeveelheden zijn gebruikt!

 

Geen granen & geen verhitting

Plantaardige producten zoals granen zijn voor honden moeilijker te verteren dan dierlijke producten. Het spijsverteringsstelsel is hier nu eenmaal niet voor gemaakt.Daar zijn wel oplossingen voor, zoals verhitting, maar wij geloven dat rauw en zo min mogelijk bewerken beter past bij jouw hond. Is diepvriezen dan geen bewerking? Jawel, maar bij diepvriezen blijven de voedingsstoffen zoveel mogelijk behouden!

 

 

 

Het gamma Raw4Dogs is verkrijgbaar in:

 

Raw4Dogs Barf 5 mix 450 gr en 1500 gr

 

Raw4Dogs Beef & Chicken 450 gr en 1500 gr

 

Raw4Dogs Chicken 450 gr en 1500 gr

 

Raw4Dogs Duck 450 gr en 1500 gr

 

Raw4Dogs Fish 450 gr en 1500 gr

 

Raw4Dogs Game mix 450 gr en 1500 gr

 

Raw4Dogs Lamb 450 gr en 1500 gr

 

 

(vet gedrukt  = standaard gamma)


Vanuit onze kwaliteitsfilosofie hanteren wij een standaard gamma Raw4Dogs. 


Uw favoriete kvv/versvlees/barf product niet aanwezig? Vraag naar onze bestelvoorwaarden.

Canile,

 Natuurlijk voor elke hond en kat !

 

Leopoldlei 43 - 2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar) - info@canile.be - T +32 472 72 23 71