Jolipet

Jolipet

Jolipet is een vriesverse, uberpremium natuurvoeding voor honden en katten. Het diepvriesvlees werd samengesteld met academische onderzoekers en uitvoerig getest, om zo in alle behoeften van je geliefde huisdier te voorzien. Het vlees in de ingrediënten is uitsluitend spiervlees, hart en een klein beetje lever (enkel bij Jolipet Cat). Zij gebruiken geen anderen organen en garanderen op deze manier een uitzonderlijke vertering (90-94%), hetgeen je direct merkt in de ontlasting.


Met het vers vlees van Jolipet biedt je je huisdier een veilige variant van BARF aan door geen karkassen te gebruiken, een goedkope doch gevaarlijke vuller. Voorts bevat deze KVV 0% maïs of tarwe en komt in makkelijke schijfjes van 25gr. Uiteraard bevat het diepvriesvlees geen kleurstoffen, geen bewaarmiddelen, noch toegevoegde smaakstoffen. Het gros van de ingrediënten is afkomstig van lokale producenten (vooral België en Frankrijk) waardoor zij de kwaliteit van de ingrediënten kunnen garanderen en een duurzame voeding kunnen aanbieden.


Of je het nu BARF, KVV of diepvriesvlees noemt, de vriesverse natuurvoeding van Jolipet zal in alle behoeften van je geliefde huisdier voorzien, en dit op de meest veilige manier.


Voorlopig is deze voeding enkel verkrijgbaar op bestelling.


Uw favoriete kvv/versvlees/barf product niet aanwezig? Vraag naar onze bestelvoorwaarden.

Canile,

 Natuurlijk voor elke hond en kat !

 

Leopoldlei 43 - 2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar) - info@canile.be - T +32 472 72 23 71