Supplementen

Supplementen


Vanuit een evenwichtige en complete voeding zal uw hond/kat niet zo gauw nood hebben aan supplementen.

Wanneer echter ziekte/veroudering zich vertonen, of wanneer een kwetsuur moet herstellen, kan het zijn dat wat extra ondersteuning in de vorm van een supplement voor uw hond/kat enige verlichting, verbetering of spoediger herstel brengen. 

Canile voorziet vast in enkele ondersteunende producten; vraag gerust naar het voedingssupplement voor uw hond/kat dat u zoekt maar niet in ons aanbod vindt.


Visolie (Iceland Pet)

 

Leven in IJsland betekent puur natuur, schone wateren en eerlijke grondstoffen.
Dat is ook de basis van deze Omega-3 Visolie NML Health en heerlijke snacks: vis, gevangen in de niet-verontreinigde wateren rondom het eiland die direct na de vangst wordt verwerkt. De vis is gedroogd (20°C) waardoor...

 

Lees meer 

Glucobest  

Glucobest is een uniek voedingssupplement voor honden met gewrichtsproblemen.
Veel honden krijgen vroeg of laat te kampen met artrose, veelal als gevolg van heupdysplasie, elleboogdysplasie of andere botproblemen, al dan niet veroorzaakt door blessures.
Ook ouder wordende honden die hun leven lang vrij zijn...


Lees meer 

Plaquex


Luposan Plaquex is de kauwbare, functionele gebitsverzorging voor tussendoor. De Plaquex anti tandplak combinatie uit natuurlijke ingrediënten in de vorm van een koudgeperste pellet ondersteunt eenvoudig en effectief de gebitsverzorging van uw hond. Plaquex van Luposan is een unieke werkstof-formule, ontwikkeld...


Lees meer 

 

Leopoldlei 43 - 2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar) - info@canile.be - T +32 472 72 23 71

 

Canile,

 Natuurlijk voor elke hond en kat !