Energique

Energique

Natuurlijke voeding voor een hond of kat is rauw. 


Bij Energique vindt men dat de voeding compleet, vers en zo min mogelijk bewerkt moet zijn. Daarom garandeert Energique de integriteit van hun ingrediënten. Energique verhit het vlees nooit.


Energique denkt dat “natuurlijk” ook echt moet betekenen wat het woord zegt. Bij Energique betekent het het zo dicht mogelijk volgen van de natuur. Daarom gebruikt Energique  alleen hoogwaardige ingrediënten. Energique doet geen concessies.


Omdat Energique geen geur-, smaak- of kleurstoffen, chemische anti-oxidanten of conserveringsmiddelen gebruikt, bepalen de natuurlijke ingrediënten de kleur van de maaltijd. Hierdoor is de maaltijd de ene keer wat roder dan de andere keer. Voor de hond maakt het niets uit. Die kiest op basis van geur en smaak.


Bij Energique is de kwaliteit van de ingrediënten bepalend voor het welzijn van jouw hond of kat. Ze streven ernaar om, indien mogelijk, hun ingrediënten regionaal in te kopen maar de eerste prioriteit is superieure kwaliteit.


Energique voegt geen bindmiddelen, conserveringsmiddelen, chemische anti-oxidanten of kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen toe in het voedsel.
Het gamma Energique is verkrijgbaar in 750 gr, 3 kilo en 12 kg:


Energique Puppies en Volwassen Honden 750 gr en 3 kg


Energique Volwassen Hond 750 gr


Energique Puur Eend 750 gr en 3 kg


Energique Speciaal 750 gr en 3 kg 


Energique Werkhonden (enkel 12 kg)
(vetgedrukt =standaard gamma)


Vanuit onze kwaliteitsfilosofie hanteren wij een standaard gamma Energique. 


Uw favoriete kvv/versvlees/barf product niet aanwezig? Vraag naar onze bestelvoorwaarden.

Canile,

 Natuurlijk voor elke hond en kat !

 

Leopoldlei 43 - 2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar) - info@canile.be - T +32 472 72 23 71