FarmfoodKoudgepersteBrokken

Farm Food

Natuurlijke Hondenvoeding “Sinds 1982”


Complete, koud-geperste voeding voor honden


Farm Food HE is een zeer hoogwaardige ‘High Energy’ geperste voeding voor elke hond, ongeacht leeftijd, activiteit of ras.

Dit noemen we het ‘All Life Stages’-concept en is gebaseerd op het gegeven dat de spijsvertering bij honden nog steeds gelijk is aan die van hun voorouder, de wolf. In de natuur eten wolven en andere hondachtigen, ongeacht hun leeftijd van hetzelfde prooidier; jonge en drachtige dieren eten meer en oudere dieren eten minder.

Dit alles draagt er onder andere aan bij dat pups zeer gelijkmatig groeien zonder vervelende groeipijnen.


De lage productietemperatuur tijdens het persen zorgt ervoor dat de stofwisseling van de hond zo min mogelijk wordt belast. Dit bevordert een zeer goede gezondheid, wat onder andere te zien is aan de kwaliteit van huid, vacht en ontlasting. Oudere honden beleven een tweede jeugd en worden vaak levenslustiger.


Farm Food HE onderscheidt zich door een transparante samenstelling, zuivere ingrediënten, een hoge biologische waarde van de eiwitten en de zeer hoge verteerbaarheid (84-87%). Alle dierlijke ingrediënten in Farm Food HE zijn afkomstig van dieren uit de E.U. die goedgekeurd zijn voor humane consumptie. Farm Food HE is samengesteld op basis van vleesmeel (rund of schaap) en hemoglobinepoeder, aangevuld met mineralen, vitamines, sporenelementen en Schotse zalmolie of het “oer-graan” Sorghum (Kafferkoren).

Voordat Farm Food HE wordt geperst zijn de granen ontsloten (voor-verteerd). Daardoor zijn ze zeer goed verteerbaar (97% of hoger) en leveren ze belangrijke voedingsstoffen en energie in de vorm van koolhydraten.


Het gamma Farm Food HE geperste hondenbrok is verkrijgbaar in 4 kg en 12 kg:


Farm Food HE Classic (4 kg Mini en 12 kg)

Farm Food HE Schaap (4 kg Mini)

Farm Food HE Zalmolie

Farm Food HE Glutenvrij


(vetgedrukt =standaard gamma)


Vanuit onze kwaliteitsfilosofie hanteren wij een standaard gamma Farm Food. 

Uw favoriete koudgeperste brok niet aanwezig? Vraag naar onze bestelvoorwaarden.

Canile,

 Natuurlijk voor elke hond en kat !

 

Leopoldlei 43 - 2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar) - info@canile.be - T +32 472 72 23 71