KoudgepersteBrokken

Carnis

 

De filosofie van Carnis® is, ga terug naar de basis, terug naar de natuur.
De hond stamt af van de wolf (Canis Lupus) en daar ligt dan ook de basis van ons voer. natuurlijk lijkt de huidige hond niet meer op de wolf (op sommige rassen na dan), maar ze heeft nog steeds één ding gemeen met de voorvader de wolf...


Lees meer 

 

Dinapet

 

Dinapet wordt geperst op zeer lage temperaturen, hierdoor behouden vitaminen, de eiwithoudende bestanddelen en de oliën hun natuurlijke structuur.
De brok valt makkelijk uiteen in de maag met betere verteerbaarheid en minder kans op maagkanteling.
Sommige brokken bevatten sorghum en zijn tarwe en glutenvrij.


Lees meer 

 

Farm Food

 

Complete, koud-geperste voeding voor honden
Farm Food HE is een zeer hoogwaardige ‘High Energy’ geperste voeding voor elke hond, ongeacht leeftijd, activiteit of ras. Dit noemen we het ‘All Life Stages’-concept en is gebaseerd op het gegeven dat de spijsvertering bij honden nog steeds gelijk is aan die van hun...


Lees meer 

 

 

Faunus Dogfood

 

De missie van Faunus Dogfood is om een zo natuurlijk mogelijke, smakelijke en heel verteerbare voeding voor onze geliefde viervoeter aan te bieden en dit tegen een betaalbare prijs. Het welzijn, het geluk en de gezondheid van onze hond primeert.
Om een optimale vertering te garanderen is het hierbij heel belangrijk...Lees meer 

 

 

 Healthy Dog

 

 

Healthy Dog is een gezonde, geperste hondenvoeding van premium kwaliteit. De filosofie van Healthy Dog is natuurlijk: de beste natuurlijke hondenvoeding voor een gezonder hondenlichaam. Volgens eerlijk recept, zonder onnodige toevoegingen. Healthy Dog gebruikt de beste grondstoffen en wordt met respect bereid, ...


Lees meer 

Kjen's

  

Kjen’s droogvoer is een uniek product gebaseerd op een wetenschappelijke formule van zuiver natuurlijke voeding.
KJEN’S® Hondenvoer is een koud geperste brok van hoge kwaliteit en is hypoallergeen, tarwe glutenvrij, zonder kleur- smaak – geur – conserveringsstoffen en is rijk aan Omega 3 en 6 vetzuren.


Lees meer 

Lupo Sensitiv

 

Lupo Sensitiv Koudgeperste voeding voor honden. Het juiste dieet is de belangrijkste voorwaarde voor gezondheid.
LUPO Sensitiv is - Lager in calorieën - Met aardappel als leverancier van koolhydraten - Gegarandeerd 100% puur kippenvlees (mono-proteïne) - Met LupoZell voor allround verzorging voor vacht en huid.

 

Lees meer 

Markus Mühle

 

Markus Mühle hondenvoer is een koudgeperst compleet droogvoer voor honden.
Markus Mühle heeft samen met deskundigen dit hoogwaardig compleet voer, geschikt voor alle honden, ontwikkeld.
In hoofdzaak voedde de hond zich niet alleen met het vlees van zijn prooi, maar ook de botten, de darmen, zoals pens met inhoud...

 

Lees meer 

 Naturis

 

Naturis persbrok is een brok met een heel hoge voedingswaarde omdat deze brokken, zoals het woord al zegt, geperst worden. De persbrokken worden allemaal koudgeperst en het is net doordat er geen al te hoge temperaturen aan te pas komen dat er zo een hoge voedingswaarde en goede darmopneembaarheid bewaard blijven.

 

Lees meer

WeideLamm - Markus Mühle

 

WeideLamm koudgeperste hondenbrokken zijn de nieuwste creatie van Markus Mühle en is samengesteld uit lamsvlees, groenten, gierst en koudgeperste hennepolie. Aangevuld met lijnzaad en mosselvlees extract van Perna Canaliculus en silica ondersteunt deze brok botten en gewrichten en optimaliseert het metabolisme.

 

Lees meer 

Prins 

 

Hoogwaardige, 100% natuurlijke hondenvoeding maken

is Prins zijn specialiteit.


 

Lees meer 

Canile,

 Natuurlijk voor elke hond en kat !

 

Leopoldlei 43 - 2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar) - info@canile.be - T +32 472 72 23 71