HealthyCat

Healthy Cat

Healthy Cat is een hypoallergene, superpremium, kattenvoeding, ontwikkeld voor iedere kat! De smakelijke voeding is volledig granen en gluten vrij en is uniek door het hoge gehalte vers vlees (of vis) en diverse gezonde groenten, fruit en kruiden. Hiermee wordt zoveel mogelijk de  voeding nagebootst die in het wild wordt gegeten.


ZONDER GRANEN, GLUTEN EN AARDAPPELEN!  
 De makkelijk verteerbare, complete voeding bevat geen witte aardappelen, gemengde vleeseiwitten of andere ingrediënten waarvan wij weten dat zij allergieën kunnen veroorzaken.


DE BESTE GRONDSTOFFEN 
Healthy Cat is hypoallergeen en uitermate geschikt voor (allergie)gevoelige katten om te gebruiken als eliminatiedieet. De voeding is makkelijk verteerbaar en zeer goed opneembaar. Door het gebruik van enkel zuivere grondstoffen en geen synthetische geur- en smaakstoffen ontstaan er minder afvalstoffen in het lichaam van de kat. Minder afvalstoffen betekent minder belasting van het lichaam en uiteraard dus ook minder ontlasting. Het gebruik van Yucca helpt de (kattenbak) geur te reduceren. De extra toevoeging van zalmolie zorgt voor omega 3- en 6-vetzuren ter ondersteuning van een gezonde huid en mooie vacht en de glucosamine en chondroïtine voor sterke, soepele spieren en gewrichten.


BETERE WEERSTAND 
De gezonde, natuurlijke ingrediënten met Prebiotica helpen  de weerstand te bevorderen en dragen bij aan een betere gezondheid en het natuurlijke afweersysteem van uw kat. Aan de variant Healthy Cat Sensitive Fresh Salmon zijn tevens probiotica toegevoegd. Probiotica zijn gezonde levende bacteriën die helpen het immuunsysteem en de spijsvertering te bevorderen en de maag-darmflora te verbeteren.

De voedingen bieden ondersteuning aan een optimale gezondheid en zijn geschikt voor alle rassen en alle leeftijden!Het gamma Healthy Cat is verkrijgbaar in 1,5 kg, 4 kg en 10 kg in:


Healthy Cat Regular Fresh Chicken

Healthy Cat Sensitive Fresh SalmonVoorlopig zijn de kattenbrokjes van Healthy Cat enkel verkrijgbaar op bestelling.

Vraag naar onze bestelvoorwaarden.

Canile,

 Natuurlijk voor elke hond en kat !

 

Leopoldlei 43 - 2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar) - info@canile.be - T +32 472 72 23 71