Winter- en regenjassen, Action Belt

Pomppa Winterjas

 

Hondenjas – PerusPomppa

Bent u op zoek naar een perfecte allround hondenjas of een hondenuitlaatjas? PerusPomppa is een warme en praktische hondenjas voor alle soorten honden.

De waterdichte en duurzame buitenlaag beschermt de hond tegen zowel regenachtig als sneeuwweer. De zachte, antistatische teddy voering van de jas houdt je hond warm tijdens koude winterdagen en bij ijskoude wind.

PerusPomppa hondenjas is een perfecte drieseizoenenjas voor kortharige honden en een ideale winterkeuze voor honden met een dikkere vacht.Lees meer 

Pomppa Regenjas

 

Waterdichte hondenjas – SadePomppa

Een waterdichte hondenuitlaatjas nodig voor gebruik het hele jaar door? Zo ja, dan is ons waterdichte shelljack SadePomppa de perfecte keuze voor uw hond!

De waterdichte en duurzame buitenlaag van de jas beschermt de hond tegen regen, wind en vuil. De voering is gemaakt van glad en antistatisch materiaal, dat geen vocht opneemt.

Door de lichtgewicht materialen kan de jas klein worden verpakt, zodat hij gemakkelijk mee te nemen is op lange wandelingen en uitstapjes . Lees meer 

Hurtta Winterjas  


Hurtta Pro Winterjas.
De Hurtta Pro Winterjas is een comfortabele jas met een heerlijke dikke voering met fleece binnenkant, voorzien van een imitatie bontkraag. Deze jas beschermt de hond tegen kou en regen.
De Hurtta Pro winterjas is eenvoudig en snel aan en uit te trekken. Het nekgedeelte zit vast en...


Lees meer 

Hurtta Regenjas  


Hurtta Regenjassen zijn ontworpen voor veeleisende weersomstandigheden in de buitenlucht.
De Hurtta Raincoat is een winterharde en duurzame regenjas die ideaal is voor zowel de gezelschapshond tot de actieve jachthond. De buitenstof van de Hurtta regenjas is ontwikkeld voor veeleisende omstandigheden en...


Lees meer 

Ezy Dog Element Jacket

 

HOUD UW HOND WARM MET DE EZYDOG ELEMENT JAS

Laat het weer u en uw hond er niet van weerhouden om buiten plezier te beleven.

Deze lichtgewicth, comfortabele hondenjas is makkelijk in gebruik en ideaal voor alle omstandigheden.Lees meer 

 

Leopoldlei 43 - 2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar) - info@canile.be - T +32 472 72 23 71

 

Canile,

 Natuurlijk voor elke hond en kat !