Kong

Kong


Honden vinden steeds weer nieuwe manieren om zich te amuseren en KONG geeft jou en je viervoeter meer plezier per vierkante centimeter dan welk ander speeltje ook.


Wat maakt deze speeltjes zo speciaal?


Kong streeft de hoogste kwaliteit na. Alles wat zij maken is het beste wat er is, zonder compromis.

Kong is origineel en mensen en huisdieren overal ter wereld kennen KONG van naam, alleen al door de klassieker van natuurlijk KONG rubber.


Honden hebben behoefte aan afwisseling; het is een feit dat honden zich, net als wij, gauw vervelen.

KONG is het speeltje dat altijd het spel bevordert en blijvend innoveert.

Dit alles natuurlijk terwijl veiligheid voorop staat; de KONG rubber is dat helemaal!PUPPY/KATJE


Net als de mens wisselen honden hun tanden. Wanneer ze drie tot zes weken oud zijn, komen de 28 babytandjes door het tandvlees. Puppy’s hoeven niet veel voedsel te vermalen, dus ze hebben geen kiezen. Wanneer ze vier tot vijf maanden oud zijn beginnen de puppy-tanden uit te vallen en worden ze vervangen door permanente volwassen tanden. De tandenwisseling kan een frustrerende en pijnlijke periode zijn; de puppy klauwt op alles wat in zijn bereik komt, van lichaamsdelen tot dure gymschoenen.

Met een KONG speeltje kan de puppy of het kitten deze lastige periode spelenderwijs doorkomen.

Tegelijkertijd leren ze ook gezonde kauwgewoontes. Een katje krijgt tandjes wanneer het tussen de 15 en 17 weken oud is, alle permanente tanden zijn rond 6 maanden doorgekomen en volledig ontwikkeld met circa 7 maanden.

Als een hond ongeveer 9 maanden oud is, zijn de kaken vaak al sterk genoeg om te kunnen kauwen op hardere rubberen speeltjes.


VOLWASSEN


Hoewel dit van ras tot ras kan verschillen, hebben de meeste volwassen honden 42 tanden. De kiezen komen het laatst door, rond zes of zeven maanden. Bij de tandenwisseling worden eerst de snijtanden vervangen, vervolgens de hoektanden en tot slot de premolaren. Tijdens deze groeiperiode worden de tanden en kaken sterker en honden hebben dan behoefte aan speeltjes die bestand zijn tegen deze verandering.

Wanneer deze nieuwe volwassen tanden volledig doorgekomen zijn, moeten honden afhankelijk van hun kauwgedrag overstappen van een Classic rood naar zwart Extreme KONG.

Canile,

 Natuurlijk voor elke hond en kat !

 

Leopoldlei 43 - 2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar) - info@canile.be - T +32 472 72 23 71