NaturisGestoomd

Naturis 

 

Naturis Gestoomd Versvlees Houdbaar

 

Dit versvlees is gestoomd en kan zodoende buiten de vriezer bewaard worden.


De achterliggende gedachte van Naturis Gestoomd Versvlees Houdbaar is om een waardige vervanger te hebben voor het Versvlees Diepgevroren indien u bijvoorbeeld op vakantie gaat, vergeten bent een worst te ontdooien of indien u gewoon een gezond en lekker snoepje wenst te geven aan uw trouwe viervoeter.


Naturis Gestoomd Versvlees Houdbaar is van dezelfde grondstoffen gemaakt als het diepgevroren vers vlees. Dus van vlees dat geschikt is voor menselijke consumptie en eveneens afkomstig van EEG goedgekeurde slachthuizen. Aan alle soorten is ook zeewier toegevoegd daar dit een natuurlijke bron van verschillende vitaminen is voor uw hond.


Om het vers vlees houdbaar te maken, is het gestoomd geweest en vervolgens vacuum getrokken. Stomen is een gezonde manier om voedsel te bereiden. Doordat het vlees niet in contact komt met het water worden de smaak en de voedingsstoffen  veel beter bewaard en kunnen wij hierdoor een goede kwaliteit garanderen met een hoge voedingswaarde en darmopneembaarheid voor uw hond.


Naturis gestoomd Versvlees is te verkrijgen in worsten van 650g in:


Naturis Versvlees houdbaar Kip


Naturis Versvlees houdbaar Kalkoen


Naturis Versvlees houdbaar Kip/makreel


Naturis Versvlees houdbaar Volendammer


Naturis Versvlees houdbaar Kip/rund


Naturis Versvlees houdbaar Zalm


Vanuit onze kwaliteitsfilosofie hanteren wij een standaardgamma Naturis Gestoomd Versvlees houdbaar. Uw favoriete Naturis product niet aanwezig? Vraag naar onze bestelvoorwaarden.

 

 

Canile,

 Natuurlijk voor elke hond en kat !

 

Leopoldlei 43 - 2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar) - info@canile.be - T +32 472 72 23 71