Kjen's

Kjen's

Kjen’s droogvoer is een uniek product gebaseerd op een reeds, sinds 1995 bewezen wetenschappelijke formule van zuiver natuurlijke voeding.


Het basisprincipe is **TERUG NAAR DE NATUUR** en dat is in ruime mate gelukt met *Energy Dog Addition (18 Aminozuren en bijna 180 natuurlijke voedingsstoffen.)


KJEN’S® Natuurlijke Hondenvoeding wordt vervaardigd volgens de strengste eisen op het gebied van diervoeding, er worden uitsluitend hoogwaardige ingrediënten gebruikt die wetenschappelijk zijn samengesteld.


KJEN’S® Hondenvoer is een koud geperste brok van hoge kwaliteit en is hypoallergeen, tarwe glutenvrij, zonder kleur- smaak – geur – conserveringsstoffen en is rijk aan Omega 3 en 6 vetzuren.


Een koudgeperste brok valt uiteen in de maag van de hond, daardoor is het verteringsproces een stuk beter. Door de betere vertering heeft uw hond een vastere en ook mindere ontlasting. Honden met allergieën hebben er enorm veel baat bij en in veel gevallen verdwijnen de allergieën binnen een vrij korte periode.


KJEN’S® Hondenvoer is niet uitsluitend en alleen voor honden met allergieën, maar uiteraard ook voor gezonde honden, die u gezond en energiek wilt blijven houden.


KJEN’S® natuurlijke hondenvoeding heeft geen scala aan diversiteiten en speciaal samengesteld hondenvoer voor de diverse levensfases van de hond ontwikkeld. 

KJEN’S® hondenvoer is een echt natuurproduct en doet niet mee aan een dergelijk psychologische marketing.


KJEN’S® Natuurlijk hondenvoer is geschikt voor alle rassen, elke leeftijd en binnen iedere levensfase van de hond.


KJEN’S® natuurlijke hondenvoeding is een natuurproduct en is daarom ook uitermate geschikt in combinatie met vers vlees.


Het gamma Kjen's koudgeperste brokken is verkrijgbaar in 3,5 kg en 15 kg in:


Kjen's Kip 

Kjen's Lam

Kjen's Zalm

Canile,

 Natuurlijk voor elke hond en kat !

 

Leopoldlei 43 - 2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar) - info@canile.be - T +32 472 72 23 71