FaunusDogfood

Faunus Dogfood

De 6 kernelementen van Faunus Dogfood:


 • Koud geperst

 • Natuurlijke anti-oxidanten

 • Geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen

 • Niet-GGO-ingrediënten

 • Glanzende en gezonde vacht (omega 3 en 6)

 • Optimale spijsverteringDe missie van Faunus Dogfood is om een zo natuurlijk mogelijke, smakelijke en heel verteerbare voeding voor onze geliefde viervoeter aan te bieden en dit tegen een betaalbare prijs. Het welzijn, het geluk en de gezondheid van onze hond primeert.


Om een optimale vertering te garanderen is het hierbij heel belangrijk dat de bronnen van zetmeel voor het persen goed ontsloten worden. M.a.w. de koolhydraten worden eerst korte tijd verhit zodat ze optimaal verteerd en opgenomen kunnen worden. Daarom gebruikt Faunus Dogfood enkel goed ontsloten rijst, boekweit, havermout, johannesbrood, enz. …


Faunus Dogfood is een koudgeperste brok waardoor het verteringsproces vergelijkbaar is met dat van vers vlees. Het is dan ook prima te combineren met vers vlees. Door het persen van de brokken op veel lagere temperaturen is er minder oxidatie, en bijgevolg komen veel minder schadelijke stoffen vrij. Heel belangrijk is ook dat bij het koud persen de grondstoffen intact blijven. Verder is het uitermate bevorderlijk dat de broodnodige vitaminen, aminozuren en vetzuren onbeschadigd blijven.


Deze brok bevat hoogwaardige en zuivere vetten omdat vet een belangrijke rol speelt bij de werking van spieren, het leveren van energie en de werking van de organen van de hond.
Bij Faunus wordt er gekozen voor kwaliteit, niet kwantiteit.


Voor Faunus Dogfood is het van cruciaal belang een evenwicht te hebben tussen enerzijds een groot aandeel grondstoffen van dierlijke oorsprong en anderzijds een perfect overeenkomend aandeel van de juiste vetten, vitaminen, oliën en koolhydraten.Om alles te bieden wat uw hond nodig heeft om een lang, gezond, gelukkig en actief leven te leiden is Faunus Dogfood zeer strikt op het toepassen van een aantal principes waar nooit van afgeweken wordt:

 • Enkel zuiver rundsvet. Ook kokosvet kan in sommige productsoorten wel een meerwaarde bieden. Faunus Dogfood mijdt het goedkopere kippen- of gevogeltevet omdat dit geen voldoende kwaliteit garandeert.

 • Geen kunstmatige of chemische stoffen om de voeding kleur of smaak te geven of om ze te conserveren.

 • Enkel natuurlijke anti-oxidanten.

 • Alle ingrediënten zijn NON-GMO, dus nooit genetisch gemanipuleerde grondstoffen.

 • Het merendeel van de productsoorten bevatten zuivere zalmolie voor een blinkende vacht.

 • Altijd dezelfde kwaliteit van hoogwaardige grondstoffen, ongeacht de prijs op de grondstoffenmarkt.


Faunus Dogfood laat zich niet verleiden tot ‘koopjes’, kwaliteit primeert altijd.
Enkel grondstoffen die geschikt zijn voor menselijke consumptie.
Bij Faunus Dogfood stelt men alles in het werk om u altijd van de beste kwaliteit en service te voorzien om uw hond het leven te geven dat hij verdient!


Het gamma Faunus Dogfood is verkrijgbaar in 4 kg en 12 kg in:


Faunus Dogfood Puppy Small Breed

Faunus Dogfood Puppy Large Breed

Faunus Dogfood Beef Royale

Faunus Dogfood Supreme Chicken & BW

Faunus Dogfood Salmon Delight

Faunus Dogfood Lamb

Faunus Dogfood Senior Light

Canile,

 Natuurlijk voor elke hond en kat !

 

Leopoldlei 43 - 2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar) - info@canile.be - T +32 472 72 23 71