K9Natural

K9Natural

OPGELET !!!!!

Deze voeding is voorlopig niet meer verkrijgbaar. Mocht de voeding terug ingevoerd worden in België zullen wij deze opnieuw kunnen aanbieden.


Vijf goede redenen waarom K9 Natural zo gezond is voor uw hond:

 

  • Geen kunstmatige toevoegingen
  • Geschikt voor puppies, volwassen honden en senioren
  • Bevat geen conserveringsmiddelen
  • Bevat geen granen, mais, soja, rijst of gluten
  • Vers vlees van dieren door de natuur gevoed

 

K9 Natural houdt zich aan de strengste eisen voor een 100% natuurlijk rauw hondenvoer

 

K9 Natural is een 100% natuurlijk en rauw hondenvoer en benadert daarmee de complete voedselvoorziening die Moeder Natuur biedt. De producten bieden uw hond, ongeacht de leeftijd, een evenwichtig en voedzaam dieet. Moeder Natuur biedt immers ook geen aangepaste voeding voor een pup of oudere hond. Evenmin biedt zij gekookte of gebakken ingrediënten: vers en rauw, dat is de basis voor K9 Natural.


De filosofie van K9 Natural

 

De filosofie achter K9 Natural is een uitgebalanceerde voeding bieden bestaande uit voedingsstoffen die de hond ook daadwerkelijk nodig heeft. Ongeacht zijn ras, grootte of leeftijd.


Daarbij bevat K9 Natural geen kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen. De voeding bestaat uitsluitend uit verse, kwalitatief hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten die de natuur van Nieuw-Zeeland te bieden heeft. Deze ingrediënten (o.a. vers, rauw vlees) worden in een speciaal proces gevriesdroogd en bieden uw hond een compleet en op de behoeftes afgestemde voeding

Canile,

 Natuurlijk voor elke hond en kat !

 

Leopoldlei 43 - 2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar) - info@canile.be - T +32 472 72 23 71