Canile "di amore per il cane"

Natuurlijk voor elke hond en kat!

Voedingscoaching

Versvlees kvv- Persbrokken - Snacks

 Natuurlijke hondenvoeding (brok)

 

Healthy Dog

Farm Food

Markus-Mühle

Kjen's

*** 

Deze hoogwaardige natuurlijke hondenvoedingen zijn geschikt voor élke hond, ongeacht leeftijd, prestaties of ras. Aan alle grondstoffen die erin worden verwerkt, worden dezelfde kwaliteitseisen gesteld als aan produkten bestemd voor menselijke consumptie. Zogenaamde "bijprodukten" worden hierin niet verwerkt. 

Het behoedzame persproces maakt de voeding normaal verteerbaar en door de zuiverheid van de grondstoffen eveneens licht verteerbaar, wat ten goede komt aan de gezondheidstoestand van uw hond en wat zichtbaar wordt in de conditie van de vacht en levenslust.

Bij het produceren behouden de vitaminen, de eiwithoudende bestanddelen, dierlijke vetten en plantaardige oliën hun natuurlijke structuur. Deze hoogwaardige producten zijn vrij van dierlijke kadavers, conserveringsmiddelen, lok- en kleurstoffen, genetisch gemanipuleerde bestanddelen, anorganische mineralen zoals calciumcarbonaat, steenmeel en voederkalk, suiker, zwaar te verteren plantaardige bijproducten zoals klei, doppen, soja-extracten en tarwegluten (glutenvrij) en zijn dierproefvrij.

----

Hypoallergeen, tarwe glutenvrij, zonder Kleur- Geur-Smaak-Conserveringsstoffen en is rijk aan

Omega 3 en 6 vetzuren

(kip/rijst of lam/rijst of zalm/rijst)

---

Luposan Sensitiv:

Het volledige hondenvoer dat bij de diersoort past, vrij van graan en hypoallergeen, is op basis van aardappelen.

Probleemloze voeding vanaf het begin.

Luposan Sensitiv is een glutenvrij volledig hondenvoer dat geen granen zoals tarwe, gerst, rogge en haver bevat, die bij honden vaak tot allergieën kunnen leiden. Uitsluitend kalkoen en kip uit nationale mesterijen leveren het vlees voor dit hoowaardige hondenvoer. Conserveringsmiddelen, verf- en lokstoffen, varkensvlees, sterk verhitte vetten, diermeel, afval van grootkeukens, brood, suiker, soja en melkproducten worden bij de productie niet gebruikt.

Luposan Sensitiv is de perfecte voeding, ook voor moeilijke gevallen. Het resultaat is gezondheid en vitaliteit voor uw trouwe viervoeter.

Een dichte, glanzende vacht, heldere ogen, prima conditie en een groot uithoudingsvermogen.

 

(in onze winkel meerdere soorten natuurvoedingen verkrijgbaar)

Complete versvleesvoeding (kvv)

 

Carnibest

Carnivoer

FarmfoodFresh

Rodi Exclusive

Naturis

Tamro

Nature's Menu

***

 Carnibest

 is een complete, gezonde diepvriesvoeding bestaande uit vers vlees, rauwe botten, verse groenten, plantaardige oliën en een klein percentage witte rijst, de meest natuurlijke ingrediënten die uw hond, kat of fret nodig heeft.

Er zijn verschillende varianten Carnibest verkrijgbaar die rekening houden met de verschillende behoeften van dieren en eventuele aandoeningen zoals bijvoorbeeld allergieën en suikerziekte. Alle voedingen van Carnibest zijn compleet, u hoeft er niets aan toe te voegen.

Kwaliteit staat voorop bij Carnibest en daarom zijn alle grondstoffen in deze verse voedingen van superieure afkomst en 100% geschikt voor menselijke consumptie.

Alle voedingen van Carnibest zijn gegarandeerd vrij van: gluten, geur-, kleur, en smaakstoffen, houdbaarheidsmiddelen, synthetische toevoegingen, varkensvlees, slachtafval en dierproeven.

----

Carnivoer

is samengesteld door dierenartsen met veel kennis en ervaring op het gebied van rauw voeren van honden en katten.

Carnivoer bevat geen granen (is glutenvrij), geen conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen. Daardoor geen extra belasting van het lichaam (lever en overige organen) met lichaamsvreemde stoffen.

Rauwe voeding leidt tot een efficiëntere vertering met een hogere opname van voedselbestanddelen en daardoor minder afvalproducten.

Het lichaam van uw hond en/of kat functioneert beter en heeft meer weerstand.

De samenstelling bestaat uit kippenbotten voor genoeg calcium, vitaminen en essentiële vetten. Spiervlees, organen en groenten vullen dit alles aan in de juiste verhoudingen, zodat er geen voedingstekorten kunnen ontstaan.

---

Farmfood Fresh

is samengesteld met dierlijke ingrediënten die afkomstig zijn van runderen die goedgekeurd zijn voor menselijke consumptie.

FF Fresh bevat geen graan met uitzondering van 2,5 % rijst. Dit om bij pups de zetmeelverteringscapaciteit op gang te brengen en deze bij de volwassen honden te onderhouden. FF Fresh is daardoor glutenvrij.

Alle toegevoegde vitaminen en sporenelementen zijn van organische oorsprong.

In FF Fresh zijn alleen zuivere en natuurlijke ingrediënten verwerkt en bevat daarom uiteraard geen kunstmatige toevoegingen zoals: chemische antioxidanten, conserveringsmiddelen, kleur-, geur-, en/of smaakstoffen.