Canile "di amore per il cane"

Natuurlijk voor elke hond en kat!

Voedingscoaching

Versvlees kvv- Persbrokken - Snacks

Zeckweg

 

Ondersteun de weerstand van uw hond met Zeckweg (tekenvrij) zodat de huid de noodzakelijke voedingsstoffen krijgt en de stofwisseling wordt gestimuleerd

Het katalysatoreffect waarborgt de ontslakking, remt de eigen geur en heeft een positieve invloed op het hele welzijn van het dier.

De beste garantie tegen parasieten is een gezonde hond die lekker en gezond in zijn huid zit!.

We gebruiken geen chemische stoffen die het natuurlijke evenwicht van uw hond kunnen beïnvloeden.

 

 

Zalmolie

 

Vis staat tegenwoordig ter discussie, de kwaliteit van vis zou van een laag niveau zijn. Er worden vervuilingen in aangetroffen en men vraagt zich af of het nog wel zo gezond is om vis te nuttigen.

Carnibest is op zoek gegaan naar een leverancier welke zalmolie van onbetwiste kwaliteit kan leveren zodat zij zalmolie kunnen laten maken, welke aan alle gestelde eisen voldoet én meer dan dat.

De zalmolie van Carnibest is vrij van propylgallaat en andere houdbaarheidsmiddelen!

 

Van oudsher wordt zalmolie gebruikt voor:

- een verzwakt immuunsysteem

- allergische aandoeningen: exzeem, jeuk, droge huid

- leveraandoeningen

- nierziektes

- stofwisselingsproblemen

- vraatzucht of gebrek aan eetlust

- ter ondersteuning van vachtproblemen

- werkt ontstekingsremmend

 

 

De zalmolie is prima te combineren met het preparaat Glucobest voor dieren die kampen met artrose of dieren die aanleg hebben voor artrose.

Glucobest

 

Is een uitstekend voedingssupplement voor honden, katten en paarden en is uniek in zijn soort. Glucobest is gericht op het voorkomen van gewrichtsproblemen zoals artrose en werkt ondersteunend bij reeds aanwezige gewrichtsproblemen.

Glucobest bevat glucosamine, chondroïtine, MSM, vitamine C, magnesium en mangaan.

Alle ingrediënten zijn van farmaceutische kwaliteit en goedgekeurd voor menselijk gebruik.

 

Toepassing:

Dieren met een vergroot risico op artrosevorming, zoals diegene met bijvoorbeeld heupdysplasie of elleboogdysplasie. Zij zijn enorm gebaat bij dagelijks gebruik van Glucobest.

Om artrosevorming zoveel mogelijk te voorkomen is het verstandig om zo vroeg mogelijk met Glucobest te beginnen en dit dagelijks te verstrekken. Vooral honden van grote tot zeer grote rassen zijn gevoeliger voor de ontwikkeling van artrose.

Ook ouder wordende dieren hebben veel baat bij het gebruik van Glucobest. Zij krijgen op latere leeftijd veelal te kampen met artrose, daarom is Glucobest ook voor hen een ideaal middel.

 

Preventief gebruik:

Voor sporthonden kan Glucobest ook een belangrijke bijdrage leveren. Deze honden lopen een groter risico op overbelasting van de gewrichten, spieren, banden en pezen.

Denkende o.a. aan de honden die de volgende sporten beoefenen: behendigheid, flyball, africhtingsporten, sledehondenrennen, jachtproeven en windhondenrennen.